Over mij

Als advocaat heb ik mij toegelegd op het familierecht in de ruimste zin van het woord. Ik werk echter meer als mediator dan als advocaat.  Mijn hart ligt vooral bij de mediations.  Ik ben MfN gecertificeerd scheidingsbemiddelaar en family-mediator.  Ik ben aangesloten van de Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators.  Ook ben ik opgeleid tot coach en relatietherapeut.

In bemiddelingen maak ik regelmatig gebruik van een co-mediator.  Dit kan een advocaat zijn of een fiscalist, maar ook een psycholoog, of een andere gedragsdeskundige.

Ik treed regelmatig op als mediator op verwijzing van de rechtbank.  Van 2004 tot 2011 heb ik gewerkt als rechter-plaatsvervanger in de familiekamer van de Rechtbank te Rotterdam.  Ik verzorg bij het Centrum voor Conflicthantering te Haarlem https://www.cvc.nl/opleiding/familiemediation/ met een aantal co-trainers de taining voor family-mediatiors in opleiding.

Samen met een co-trainer, Selen Bernink-Balci, verzorg ik op 14 mei 2020 een training voor mediators, getiteld: de mystieke weg in mediation.